Wandelvierdaagse het Gooi

Jubileumeditie Wandelvierdaagse het Gooi. Bij de tiende editie kunnen de wandelaars weer genieten van het prachtige wandelgebied in het Gooi en omstreken met bos, heide, landgoederen, polders en schilderachtige dorpen

Op woensdag loopt u naar de Lage Vuursche, onder de machtige bomen van de bossen rond kasteel Drakensteyn. Donderdag wordt gelopen naar de prachtige oude buitenplaatsen van ’s-Graveland.
Vrijdag trekt u onder meer door de weiden van de Eemnesser polder en naar het oude centrum van Blaricum met haar kronkelweggetjes en prachtige groene hagen.
Tenslotte gaat u op zaterdag naar het Gooimeer en loopt u op de terugweg onder de fraaie bogen van de St. Jansprocessie, die de dag erna plaatsvindt in Laren.

Onderweg kunt u uitrusten in restaurants, boerderijen en theehuizen, die veelal in een lommerrijke omgeving liggen. Ook de gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel daarom is er elke dag onderweg en op het finish terrein live muziek.
Dit jaar kan er worden ingeschreven voor de afstanden 10, 20, 30 en 40 km. Ook kunt u een, twee of drie dagen meedoen.

MS vereniging
De MS vereniging is gevraagd om mee te denken over de wandelvierdaagse van ’t Gooi.
Dit kwam heel mooi uit, dit omdat het thema voor dit jaar is: Mobiliteit en Beweging. Speciaal voor mensen met de aandoening MS (Multiple Sclerose) die nog goed genoeg ter been zijn en het nog een uitdaging vinden om, als prestatie 5 à 7,5 km per dag te wandelen wordt er een route uitgezet (niet voor scootmobielers). Deze wandeling start om 13.00 uur, dit tijdstip is gekozen omdat er dan tegelijk met wandelaars van andere afstanden aangekomen kan worden op het eindpunt van de tocht. Er wordt als groep gelopen, zodat we ook onderweg kunnen praten met elkaar.

De inschrijving is voor 4 dagen € 24,50 per dag. Ook is het mogelijk om minder dagen te wandelen, dan bedragen de kosten € 6,50 per dag. Je naam en andere gegevens kun je doorgeven aan Ina Duindam (mailadres: i.duindam@ziggo.nl), zodat zij het verder regelt. Bij meer dan 10 personen is er groepskorting va € 2,- per persoon. De start is vanaf het terrein van de s.v. Laren, Schuilkerkpad 2 - 1251SC Laren (N-H)
Er loopt begeleiding mee op de route.

Dag Van Tot Toelichting
Woensdag 19 juni 2019 07:00 17:00