Vrouwenmethumor in Brinkhuis Laren

Op 26 maart zijn ze terug: vrouwenmethumor! Dit collectief van vrouwelijke comedians, zeven vrouwen sterk, komen met heel veel plezier hun blik op het leven en alle grappen die daarbij horen vertellen in Laren.

Voor de show is er een markt in de bibliotheek waar lokale vrouwelijke ondernemers zich presenteren. Na de voorstelling zal er geborreld worden met hapjes én is er gelegenheid om te kletsen met de dames van vrouwenmethumor!

Wethouder Karin van Hunnik zal het startschot geven voor de avond. Master of ceremonies is comedy-trainlid Kim Schuddeboom, zij zal de avond op geheel eigen wijze aan elkaar praten.

Vrouwenmethumor bestaat uit: Odette van der Molen, Nadja Schijveschuurder, Khadija Sabriye, Eva Steenhuizen, Jose Schuringa, Jet van Dam en initiatiefneemster Ghislaine Van der Nat.

Nodig je zussen, je moeder, je schoonmoeder, je buurvrouwen, je tantes, je nichtjes, je collega’s en je vriendinnen uit en kom een heerlijk avondje ongecompliceerd lachen! LET OP: deze avond is alleen toegankelijk voor dames.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 9.00

Donderdag 26 maart 2020 Vanaf 19:00 tot en met 22:00