Van den Tol Opticiens

Van den Tol Opticiens is met twee vestigingen in Huizen één van de grootste zelfstandige optiekbedrijven in het Gooi. Wat wij belangrijk vinden is aandacht voor en betrokkenheid bij de klant. Onze professionele medewerkers staan daar garant voor.

Naast hun vakkennis hebben zij daarvoor ook de beschikking over de modernste meetapparatuur en slijpmachines.
Het beroep van opticien is de laatste jaren sterk veranderd. Inmiddels hebben onze winkels zich ontwikkeld tot centra voor oogzorg en brilmode. Die brilmode is direct zichtbaar als u onze winkels binnenloopt. Naast een groot aanbod van modebrillen, hebben we ook een enorm aantal moderne zonnebrillen. Ons inkoopteam is altijd op zoek naar de mooiste merken en in beide vestigingen wordt het aanbod afgestemd op de wensen van onze klanten. U kunt zelf lekker rondkijken en passen, maar als u dat wilt, staan onze medewerkers klaar om u te adviseren.
Minder goed zichtbaar, maar niet minder belangrijk is onze oogzorgafdeling. Naast een uitgebreide oogmeting en een deskundige contactlensaanpassing of controle, kunt u hier ook terecht voor een vooronderzoek voor een bezoek aan de oogarts. Ook hulpmiddelen voor slechtzienden, de zogenaamde Low Vision hulpmiddelen worden hier aangepast. Daarnaast is het ook mogelijk om een zogenaamd Polatest-onderzoek te laten doen. Hierbij wordt er uitgebreid gekeken naar de samenwerking tussen de beide ogen.

Praktische informatie

Winkel
Acceptant VVV Cadeaubon Ja
Type winkel optiek

Dag Van Tot Van Tot
Maandag 13:00 18:00
Dinsdag 09:00 18:00
Woensdag 09:00 18:00
Donderdag 09:00 18:00
Vrijdag 09:00 18:00 19:00 21:00
Zaterdag 09:00 17:00