vakantiehuis / luxe woonboot Loosdrecht

Deze prachtig gelegen luxe woonboot ligt op een privé-eiland in de trekgaten nabij Breukelen en op een paar minuten varen van de Loosdrechtse Plassen, midden in de natuur op de grens van Noord-Holland en Utrecht.

De woonboot is gegoten in een betonnen bak wat zorgt voor een optimale stabiliteit. De woonboot is van alle gemakken voorzien. Zo hebt u de beschikking over een volwaardige keuken, voorzien van vaatwasser en koelkast met vriesvak. Daarnaast is er een wasmachine aanwezig. De zitkamer beschikt over een televisie en ruime eettafel. De woonboot beschikt over 4 slaapkamers en biedt plaats aan 8 personen.

De sloep
Het eiland en de woonboot zijn te bereiken per sloep. Deze sloep met zachte kussens, een zonnedek en regenkap is te gebruiken tijdens de verblijfsduur en zit bij de huurprijs inbegrepen. De sloep is eenvoudig in gebruik en een vaarbewijs is niet nodig. De sloep is geschikt voor 8 personen.

Voor kinderen en volwassenen
Op het eiland is een waterfiets aanwezig, alsmede 2 kano’s en een duikplank. Daarnaast zijn er voldoende zwemvesten voor kinderen. Deze voorzieningen maken deze vakantiebestemming uitermate kindvriendelijk. Natuurlijk kunt u ook met een volwassen gezelschap genieten van deze prachtige omgeving in het midden van Nederland. Ervaar tijdens uw vaartocht over de Vecht en de Loosdrechtse Plassen de diversiteit aan horeca en recreatie mogelijkheden in Loosdrecht en omgeving.