Topmusici op Nijenrode: Rubens Consort

Combineer het concert met een wandeling over het landgoed of een rondleiding op het kasteel. Alle concerten zijn inclusief koffie of thee. 14.00 uur start de rondwandeling en 15.30 uur aanvang concert

Het Rubens Consort, geworteld in de rijke samenspeltraditie van het voormalige Rubens Quartet, vertolkt in kleinere en grotere formaties meesterwerken uit alle eeuwen van de muziekgeschiedenis. De drie kernmusici, Sarah Kapustin, Roeland Jagers en Sietse-Jan Weijenberg, kozen deze zaterdag de Goldberg Variaties van Bach.

Serie 'Topmusici op Nyenrode'
Het Koetshuis opent haar deuren voor de zondagmiddagconcerten met een nieuw seizoen van vier programma’s met o.a. jong talent uit het Koninklijk Concertgebouworkest, Russische (forte)pianist Olga Paschenko, Goldbergvariaties van Bach door het Rubens Consort en harpistes en zangeres van het Duo Bilitis met een programma over de liefde in ‘Romeo & Juliette'. Combineer het concert met een wandeling over het landgoed of een rondleiding op het kasteel.

Van Tot Toelichting
€ 17.50 concert