Thuistheater bij de Dillewijn

Nu de theaters hun deuren nog even gesloten moeten houden, presenteert Theater de Dillewijn iets nieuws: Thuis Theater! Muzikanten en theatermakers treden online voor je op. In samenwerking met het Rietveldtheater in Delft bieden zij jou een drietal voorstellingen aan. De artiest speelt de voorstelling live in het Rietveldtheater en je kunt deze via een live-stream bijwonen

Sabine Krol en Charlotte de Vries zijn Hun, beiden afgestudeerd aan het Conservatorium. Gewapend met piano’s, gitaren, synthesizers en andere elektronische shit, shinen ze de pan uit met Hun tweede voorstelling ‘Alles is Wel’. Vanavond spelen zij niet de volledige show, maar een gedeelte hiervan en jij bepaalt welk deel!

Na een lied of scène besluit het publiek of zij links- of rechtsaf gaan: wat wordt het volgende onderdeel van de voorstelling? Via de livechat bouw je mee aan Alles is Wel: OP EIGEN RISICO. Dat kan een fantastisch artistiek eindproduct worden, maar misschien snap je na zo’n 20 minuten geen reet meer van de voorstelling. Dat is dus dat eigen risico. Echter kunnen Hun garanderen dat losse liedjes en scènes ook zeer vermakelijk zijn.

Via de bestelknop kun je kaarten bestellen, je hebt daarbij de keuze tussen een ticket per bezoeker of een ticket per huiskamer. Geef bij het bestellen in het bovenste veld aan dat je de kaarten via Theater de Dillewijn hebt gekocht, daarmee steun je namelijk het theater! De voorstellingen blijven beschikbaar tot 2 weken na de voorstelling. Je kunt dus ook op een later moment nog een ticket kopen om de voorstelling terug te zien.

Aanvang: 20.30 uur
Kaarten: € 5,- (per bezoeker) of € 10,- (per huiskamer)

Praktische informatie

Donderdag 28 mei 2020 vanaf 20:30