Theaterpand Weesp; Roovers en van Leeuwen uit het Rabobank Talentenconcours

Roovers en van Leeuwen zijn een van de nieuwe talenten uit het Theaterpand Rabobank Talentenconcours. Acht geweldige nieuwe talenten spelen avondvullend of een duo-avond en wij horen graag wat u er van vond. Voor de vaste prijs van tien euro ziet u de nieuwe generatie en bieden wij samen met de Rabobank een plek waar talent zich kan ontwikkelen!

Alone Together
Meeuw Roovers en Robert van Leeuwen vormen samen het cabaretduo Roovers & van Leeuwen. In hun eerste avondvullende voorstelling ‘Alone Together’ gaan zij de strijd aan. Met elkaar. Met u. Met elkaar tegen u. Met u tegen elkaar. Spannend, dat vinden zij ook.

Maar het moet wel leuk blijven toch? Jazeker. Daarom valt er gelukkig ook genoeg te lachen. Kom kijken naar een avond vol sketches, a capella liederen, typetjes en poëzie. Soms teder, soms grof, maar altijd met de humor die Roovers & van Leeuwen eigen is.Meeuw en Robert studeerden in 2015 af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. In datzelfde jaar stonden zij in de finale van het Groninger Studenten Cabaretfestival en wonnen zij het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival.

U zag Roovers en van Leeuwen ook in onze Oude Rotten, Jonge Appels editie met een half uur.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 10.00

Zaterdag 9 maart 2019 vanaf 20:30

Flevolaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
1382 JZ, Weesp