Theaterpand Weesp; Olden Hermanns uit ons Rabobank Talentenconcours

Ze wensen zich een ander leven en duiken in de seks drugs en rock ‘n’ roll van de indoorspeeltuin. De twee millennials rennen van zandbak naar darkroom, van Hockeyclub naar nachtclub. Op stiletto’s, op de bakfiets, of kruipend over straat, maar altijd in stijl. De naakte waarheid, maar dan wel in een designerjurkje. Pijnlijk herkenbaar, confronterend, troostend en (bijna) altijd sexy.

Deze dames stonden al eerder bij ons met een half uur materiaal, in de Oude rotten, jonge appels editie. Nu staan ze avondvullend in het Theaterpand Rabobank Talentenconcours. Acht geweldige nieuwe talenten spelen avondvullend of een duo-avond en wij horen graag wat u er van vond. Voor de vaste prijs van tien euro ziet u de nieuwe generatie en bieden wij samen met de Rabobank een plek waar talent zich kan ontwikkelen!

In UNSEXED gaan Lize en Anna opzoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur.

Van Tot Toelichting

Vrijdag 15 februari 2019 vanaf 20:30