Summer Fortival bij Fort Uitermeer

Nu Nederland massaal in eigen land op vakantie gaat, neemt de vraag naar originele coronaproof familie-uitjes toe. Bij Fort Uitermeer start vanaf 8 juli a.s. het Summer Fortival. Een kleinschalig festival zonder grote drukte maar vol leuke activiteiten voor jong en oud waar vrienden en families binnen de 1,5 meter afstand een bijzonder dagje uit beleven. Met een bezoek support men bovendien de lokale ondernemers.

Fort Evenementen heeft dit Summer Fortival opgezet om vakantie vierende gezinnen een leuk dagje uit te bezorgen in deze bijzondere tijd met behoud van de huidige maatregelen. Zo kan men ontsnappen uit de kleinste escaperoom van Nederland, boogschieten op ballonnen, het fortkanon afschieten of kiezen uit een van de vele andere activiteiten.

Het Summer Fortival is geschikt voor alle leeftijden en kan tussen 8 juli en 31 augustus elke woensdag en zondag online geboekt worden in twee tijdsblokken (10:00-13:30 uur en 14:30 – 18:00 uur). Ieder blok ontvangt maximaal 100 gasten zodat het nooit te druk wordt. Het terrein van Fort Uitermeer biedt volop ruimte om waar nodig afstand te houden en er zijn maatregelen getroffen voor ieders veiligheid.

Op het festivalterrein staan diverse kraampjes en er zijn drankjes en snacks te verkrijgen. Natuurlijk biedt het naastgelegen Paviljoen Uit & Meer mogelijkheden voor een lekkere lunch, borrel of diner.

Met een bezoek aan het Summer Fortival supporten bezoekers de lokale ondernemers. Als zakelijk evenementenbureau zit Fort Evenementen niet bij de pakken neer en hoopt met dit originele initiatief tijdens de zomermaanden het hoofd boven water te houden. Zo krijgt een dagje uit in eigen land een extra sympathiek tintje.

Via deze link vind je alle informatie en kan het Summer Fortival voor € 15,- p.p. vanaf 19 juni online geboekt worden. Dit is inclusief een 20% kortingsbon voor een volgend bezoek.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 15.00 p.p.

Vanaf Woensdag 8 juli 2020 tot en met Maandag 31 augustus 2020

Dag Van Tot Van Tot
Zondag 10:00 13:30 14:30 18:00
Woensdag 10:00 13:30 14:30 18:00