Sport- en poolcafé Hippo

Sport- en poolcafé Hippo is een gezellig uitgaanscentrum waar jong en oud terecht kan voor een potje pool, snooker, biljart of darts onder het genot van een drankje en/of hapje. Ze bieden een groot assortiment (speciale) bieren op tap en fles. Daarnaast hebben ze lekkere snacks en diverse burgers.

Er zijn twee verdiepingen met:
- 14 pooltafels (8 en 9 foot)
- 5 fullsize snookertafels
- 1 biljarttafel
- 8 dartbanen.
U betaalt voor de tafels per minuut en kunt dus zelf bepalen hoe lang u speelt.

Ook zijn er 7 grote TV schermen waarop sportwedstrijden worden uitgezonden. O.a. voetbal (Eredivisie, Premier League), rugby (Six Nations, Super Rugby, Pro14), Darts (World Series, Champions League), Formule 1, Kickboksen (Glory), snooker, tennis, golf, NFL en NBA wedstrijden etc. Er is Ziggo Sport, Fox Sport, Sky Sports en BT Sport.

Ook bedrijfsfeesten en verjaardagspartijen zijn bij sport- en poolcafé Hippo goed te vieren. U kunt dan pooltafels en dartbanen reserveren en er een leuke middag of avond mee vullen. Wilt u daarbij ook eten dan kan dit geregeld worden.

Dag Van Tot
Zondag 12:00 01:00
Maandag 16:00 01:00
Dinsdag 16:00 01:00
Woensdag 16:00 01:00
Donderdag 16:00 01:00
Vrijdag 16:00 02:00
Zaterdag 12:00 02:00

* Feesten of partijen buiten deze tijden zijn in overleg mogelijk.