Speeltuin Heidezicht

Bussum is een pareltje rijker. Een prachtige speeltuin met paviljoen, waar jong en oud kunnen genieten. De speeltuin staat vol met prachtige en uitdagende houten speeltoestellen, waar kinderen naar hartelust kunnen spelen. In het rustiek uitgevoerde paviljoen kunnen mensen een versnapering kopen en nuttigen.

De speeltuin staat vol met prachtige en uitdagende houten speeltoestellen, waar kinderen naar hartelust kunnen spelen. In het rustiek uitgevoerde paviljoen kunnen mensen een versnapering kopen en nuttigen.

De exploitatie van het paviljoen en beheer van de speeltuin zijn na een aanbestedingsprocedure gegund aan Ascencio Zorg. Ascensio Zorg maakt van paviljoen Heidezicht een leerwerkbedrijf voor jong volwassenen die steun nodig hebben bij het vinden van werk. Ascensio Zorg biedt hen stageplaatsen en leerwerkplekken in het paviljoen. De jongvolwassenen werken onder andere in de bediening en het dagelijks beheer.
Heidezicht, gevestigd aan de Randweg te Bussum, is behalve maandag vanaf 10.00 uur geopend. Iedereen is welkom. De toegang tot de speeltuin is gratis. De sluitingstijd is uiterlijk 19.00 uur.

Er is ook een oplaadpunt voor fietsen en scooters aanwezig

Praktische informatie

Fietsverhuur
Oplaadpunt elek. fiets Ja

Dag Van Tot
Zondag 10:00 19:00
Dinsdag 10:00 19:00
Woensdag 10:00 19:00
Donderdag 10:00 19:00
Vrijdag 10:00 19:00
Zaterdag 10:00 19:00