Speelpark Oud Valkeveen

Speelpark Oud Valkeveen is open! Door de corona maatregelen moet je wel vooraf een e-ticket bestellen, want er mogen per dag maximaal 600 bezoekers (kinderen en begeleiding) naar binnen.

Koop hier je e-ticket voor de eerstvolgende dag

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden. Al c.a. 95 jaar is het een paradijs voor kinderen die van ‘gewoon lekker spelen’ houden.
Het park heeft een grote speelweide, een theater, een eigen strand aan het Gooimeer en voor de volwassenen voldoende plekken om te genieten van de zon en de natuur.
Zelfs bij minder mooi weer, kun je hier heerlijk spelen in een van onze overdekte attracties. Daarnaast beschikt Oud Valkeveen over een prachtige indoor speelhal van 1500 m2 en een echte bioscoop waar leuke kinderfilms en series draaien.
Het park is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, waaronder peuters en kleuters, waarvoor het speelgedeelte ‘Miniland’ is ontwikkeld. In het theater zijn dagelijks interactieve shows te zien en je kunt je de hele dag vermaken in meer dan 35 attracties en speeltoestellen. Kom dus maar snel spelen!

Praktische informatie

Lidmaatschappen
Lid VVV Ja

* Kijk voor alle activiteiten en actuele openingstijden altijd op de website