SoWhat Familieconcert in Weesp 'Het wilde Westen'

De getalenteerde muzikanten van SoWhat staan te trappelen om elk concert weer een gevarieerd programma bij elkaar te spelen voor de kleintjes vanaf 1 jaar, en hun ouders, grootouders, oppas, tantes, ooms, het maakt niet uit!

Het concert duurt één uur, waarin van alles aan bod komt: klappen, dansen, spelen, zingen, luisteren, klassieke muziek, jazz, voorlezen... en het allerleukste is dat de kinderen (en soms ook de ouders!) zelf mogen meedoen. Kom dus in groten getale en neem je vriendjes, buurkinderen, klasgenootjes mee!

We nemen de A-trein naar Harlem, swingen in Central Park, maken kennis met het Vrijheidsbeeld met de lamme arm, eten al dansend Brownies en vieren met zijn allen Thanksgiving . O ja, en we bezoeken natuurlijk het Wilde Westen!

Met muziek van de Duke, Morricone, Charles Ives, katoen-plukkers en van vele verdrietige blues-muzikanten

Getalenteerde musici uit bekende orkesten:
Cyrille van Poucke, trompet
Mariël van den Bos, fluiten
Matthias Konrad, trombone
Erik Winkelmann, contrabas

Let op: er kan helaas niet pin betaald worden. Dus neemt u contant geld mee of loop even langs de Rabobank op de Prinses Irenelaan 6.

Van Tot Toelichting
€ 7.50 volwassene
€ 5.00 kind

Let op: Je kunt alleen contant betalen!

Zondag 2 juni 2019 vanaf 11:00

Oudegracht Model.NdtrcItem.HouseNumber