Sloepverhuur Greenjoy BV, locatie Loosdrecht

Varen op de Loosdrechtse Plassen: De perfecte escape voor het drukke stadsleven! Greenjoy maakt het vanaf Jachthaven Het Anker mogelijk om eenvoudig en tegen de scherpste prijs een zeer ruime 6-persoons sloep te huren op de Loosdrechtse Plassen.

Lekker zwemmen op de plas, aanmeren op een onbewoond eiland, op expeditie tussen de trekgaten of een groot rondje over de Vecht! Zoek de ontspanning midden in de natuur, op de Loosdrechtse Plassen. Vaar langs een rijke variatie van hippe terrassen, zet voet op een van de onbewoonde eilandjes voor een picknick en laat je verleiden door het schoonste zwemwater. Na je werk even heerlijk onthaasten, met een koude fles wijn, genietend van de ondergaande zon tussen de watervogels of met een hengel in de hand.
Bij Greenjoy vaart u in comfortabele elektrische sloepen. Hiermee kunt u fluisterstil door de natuur varen en wellicht belangrijker: kunt u aan boord een normaal gesprek voeren, zonder herrie en zonder stank. De sloepen zijn zeer ruim en bieden plaats aan 6 tot 8 personen. U heeft voor onze sloepen geen vaarbewijs nodig. De sloepen zijn zeer eenvoudig te bedienen en onze vaarinstructies maken het mogelijk om zonder enige ervaring veilig uit te varen.
Ga naar de website ( zie contactgegevens)  voor beschikbaarheid, prijzen, tips en online reserveren. Enjoy!
PS. met hetzelfde gemak kun je ook op een van onze andere locaties varen. Bijvoorbeeld in de historische grachten van Utrecht, Haarlem of Leeuwarden!