Sinterklaas in Blaricum

Nog een paar nachtjes slapen en dan komt Sinterklaas weer naar Nederland. Op zaterdag 23 november komt Sint en zijn pieten ook naar Blaricum. Zoals elk jaar komt hij eerst naar de Bijvanck en is hij ’s middags in het oude dorp. Op beide locaties is een voorprogramma verzorgd met een optreden van de pieten en van Dansgroep Laresz. Komt allen en zeg het voort!

Het programma begint bij de Malbak om 11:30 uur en bij de muziektent in het oude dorp om 14:30 uur.
Als je het leuk vindt kan je zelf met de stoet van Sinterklaas meelopen. Dit kan door aan te sluiten op één van de volgende locaties; hier worden ballonnen door ons uitgedeeld.
- om 11.15 uur in de Bijvanck bij de speeltuin aan de Hoofdweg
- om 14.15 uur in het Oude Dorp bij de Kruiskuil (hoek Kerklaan/Brinklaan/Dorpsstraat).
Foto’s en filmpjes van voorgaande jaren staan op onze website www.oranjeverenigingblaricum.nl
N.B. De (100% biologisch afbreekbare) ballon die wij uitdelen bevat geen helium maar lucht.

Route Blaricum Bijvanck:
Start 11.45 uur. Vanaf de Bijvanckschool (Pionier) Levensboom, linksaf Hoofdweg; hier kunnen belangstellenden aansluiten bij de stoet. Vervolgens linksaf Forellenpad, gaat over in Baars, gaat over in Snoek, linksaf op Snoek, rechtdoor onder Wetering door, linksaf Viersloot, Uilenbord, de Noord (op de weg), linksaf over het parkeerterrein achter flat winkelcentrum, over heuvel en vervolgens naar het Burgemeester Tydemanplein.
Route Blaricum oude dorp:
Start 14:30 uur. Vanaf Handbal Vereniging SDS’99, linksaf Schapendrift, rechts Stachouwerweg, links Franse Pad, rechts Brinklaan (hier kunnen belangstellenden aansluiten bij de stoet) tot aan muziektent, Dorpstraat.

Zaterdag 23 november 2019