Sherpa BosHoeve

Aan de rand van het bos in Laren, in een prachtig gerestaureerde historische boerderij ligt Sherpa BosHoeve. Sherpa biedt hier dagbesteding aan cliƫnten met een (licht) verstandelijke beperking, lichamelijke beperking, moeilijk verstaanbaar gedrag en niet-aangeboren hersenletsel. De BosHoeve is een mileucentrum, kringloopwinkel en inzamelpunt voor papier. Deze locatie biedt een mooie leer-werkplek met een diversiteit aan werkzaamheden.

Activiteiten
Op de BosHoeve zijn verschillende werkzaamheden. Door de diversiteit aan werkzaamheden is er voor iedere cliënt wel een activiteit die aansluit. In de kringloopwinkel wordt alle kleding en curiosa die binnenkomt uitgezocht en gesorteerd. De spullen worden schoongemaakt en daarna in de winkel verkocht. Activiteiten verschillen tussen kassadraaien, schoonmaken, strijken van kleding en het prijzen van artikelen. De buitengroep is actief in de wijk. Zij halen daar oud papier op met de bakfiets, kloven hout en verkopen dit als openhaardhout.

Locatie
De boerderij ligt aan de rand van het bos in Laren. De locatie is rolstoeltoegankelijk, er is een lift aanwezig. De BosHoeve is inzamelpunt voor papier en karton. Naast de BosHoeve, op hetzelfde terrein, ligt de speeltuin van speeltuinvereniging ‘Ons Genoegen’.

De werkdagen voor de cliënten zijn maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 16.30 uur.
De winkel is geopend van 9.00 uur tot 15.00 uur.

Praktische informatie

Dag Van Tot
Maandag 09:00 15:00
Dinsdag 09:00 15:00
Woensdag 09:00 15:00
Donderdag 09:00 15:00
Vrijdag 09:00 15:00

Smeekweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
1251 VK, Laren Nh