Seinconcerten Hilversum

Frommermann

Een aantal jaren geleden was Frommermann in de Morgenster en daarbij uiterst succesvol met een theatraal programma naar aanleiding van hun tienjarig jubileum. Nu verheugen we ons op FrommerKerst in concert,een programma echt gemaakt voor de concertzaal. Frommermann in de kersttijd is al bijna net zo’n traditie als het kerstfeest zelf. Een jaarlijks hoogtepunt waar Frommermann naar uit kijkt. Deze kerst brengt Frommermann het familiefeest terug tot de essentie en laat de muziek zo welluidend mogelijk voor zichzelf spreken. Het is het keerpunt van het jaar; de morgenster gloort en de nachten worden korter. Bij de luisteraars wordt een klinkende kerststal opgeroepen in hoofd, hart en onderbuik. Engelen zingen in den hoge, de geboorte van een bijzondere baby wordt gevierd, zijn moeder wordt geprezen. Het vocaal ensemble Frommermann is ontstaan tijdens het Grachtenfestival 2005, toen een groep zangers een hommage aan de Comedian Harmonists bracht, het legendarische Berlijnse mannenensemble dat in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw een wereldwijde bliksemcarrière maakte. Dit eenmalige Amsterdamse optreden bleek zo’n succes dat de groep besloot om door te gaan. Ze noemden zich Frommermann, naar Harry Frommermann, de zanger/arrangeur die in 1928 de Comedian Harmonists oprichtte. De heren hebben een breed repertoire, humor is een essentieel onderdeel van hun shows.

KAARTEN VOOR DIT CONCERT KUNT U BESTELLEN DOOR EEN MAILTJE TE STUREN NAAR info@seinconcerten.nl

Van Tot Toelichting
€ 10.00 kinderen tot 12 jaar/CJP