Rondleiding aan het huis van buitenplaats Vreedenhoff

Hebt u altijd al eens willen kijken achter zo’n mooi hek van een buitenplaats? Dat kan want het Vechtstreekmuseum organiseert dit unieke bezoek aan het huis VreedenHoff, waarbij u ook een impressie krijgt van de prachtig aangelegde tuinen. De heer Lisman is de bevlogen en welbespraakte bewoner van het prachtige VreedenHoff te Nieuwersluis. Hij zal u persoonlijk rondleiden door zijn tuinen en huis.

De buitenplaats is zo’n 16 hectare groot en ligt aan de westoever van de Vecht. Aan de westkant strekt zich het landschappelijk aangelegde park uit, met vijver, boomgroepen, bospercelen en open ruimtes. Aan de zuidoostzijde, langs de Rijksstraatweg, staan een theekoepel en een klein toegangshek. De theekoepel is een van de meest kenmerkende Vechtkoepels door de fraaie detaillering in de Lodewijk zestiende stijl.

De omgeving rond de buitenplaats is in landschapsstijl ingericht met paden, veel solitaire bomen en de beschoeide vijver, die oorspronkelijk dateert uit 1800.

De prijs voor de rondleiding op 5 oktober om 14:00 uur bedraagt € 12,00 per persoon. Er is plaats voor 12 personen.
Wilt u ook een keer gaan genieten van deze bijzondere plek, ga dan naar de website van het Vechtstreekmuseum www.vechtstreekmuseum.nl. Daar vindt u alle informatie en kunt u ook reserveren.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 12.00 per persoon

Zaterdag 5 oktober 2019 vanaf 14:00

Diependaalsedijk Model.NdtrcItem.HouseNumber
3601 GH, Maarssen