Rob Wiegers Ballonvaren

Ballonvaren is een beleving die je zelf moet ervaren. Uw luchtballonvaart ervaring start hier, wij willen je van begin tot eind een onvergetelijke ervaring laten beleven als je met ons gaat ballonvaren.

In de afgelopen 30 jaar hebben wij al vele mooie ballonvaarten boven Hilversum, Huizen, Bussum, Weesp en weidse omgeving mogen maken. Onze ballonvaarders kunnen dan ook veel over deze gevarieerde omgeving vertellen als je met ons mee omhoog gaat!

Wij laten graag je genieten van de serene rust, de prachtige omgeving en weidsheid van deze omgeving. Je kunt al een ballonvaart reserveren vanaf één persoon gedurende het hele jaar. Ook is het mogelijk om een eigen luchtballon voor een gezelschap af te huren en groepsballonvaarten bij ons te reserveren. De ballonvaarten starten altijd vanaf twee uur voor zonsondergang of in de ochtend bij zonsopkomst.

Als je een ballonvaart hebt gereserveerd zal de piloot u op de dag van de ballonvaart ontvangen en uitleg geven over de ballonvaart.

Indien je wilt helpen met de voorbereidingen van de ballonvaart dan is dit in overleg zelfs ook mogelijk. De ballonvaart zelf duurt minimaal één uur en sluiten we gezamenlijk af met een sprankelende toast en uiteraard ontvang je een ballonvaart certificaat als tastbare herinnering.

Het gehele programma van een ballonvaart van start tot terugkeer op de startlocatie neemt 3-4 uur in beslag. Ballonvaren is een weersafhankelijke activiteit, bij regen, slecht zicht en harde wind zullen we in overleg een nieuwe datum plannen.

Wil je ballonvaren boven het Gooi of heb je vragen over onze startlocaties in het Gooi, neem dan gerust contact met Rob Wiegers Ballonvaarten, wij informeren je graag!

Praktische informatie

Voorzieningen gehandicapten
ITS geclassificeerd Nee
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Aangepast voor gehandicapten Ja
Rook en Dier-vrij (ivm Cara) niet van toepassing
rolstoel (op aanvraag) beschikbaar Nee
Toelichting toegankelijkheid Wij hebben de beschikking over een speciale mand waar één mindervalide persoon in mee kan varen in een speciale stoel.
Winkel
Acceptant VVV Cadeaubon Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Recreatie
Overige sporten ballonvaren