Restaurant De Haven van Huizen

In een oude visrokerij, waar vroeger de verse Zuiderzee-haring verandere in goudglanzende bokking, is nu De Haven van Huizen gevestigd. Ooit waren er in Huizen maar liefst zeventien van deze grote rokerijen. Bij De Haven van Huizen kun je borrelen, eten, feesten en vergaderen. In de zomer zijn de veranda en riante terrassen met uitzicht op de haven enorm populair, in de winter staat het haardvuur voor je aan.

Groepen
Hier bevinden zich nu, naast het restaurant drie sfeervolle zalen. De Haven van Huizen is een unieke historische locatie. Naast de lunch-, diner- en borrelkaart biedt De Haven van Huizen diverse mogelijkheden voor groepen. Of het nu gaat om een koffietafel, barbecue, high tea, receptie of vergadering: het kan allemaal.

Specials
Vismarkt: Elke vrijdagavond is er Vismarkt in De Haven van Huizen. Vanaf 18.00 uur liggen de lekkerste vissen voor je klaar op een gekoeld buffet. Gasten mogen zelf de vis uitkiezen en samen met de chef-kok wordt de juiste bereidingswijze gekozen.

Steakmarkt: Elke laatste zaterdag van de maand is er Steakmarkt in De Haven van Huizen. Vanaf de Steakmarkt kun je een keuze maken uit diverse soorten vlees, grain fed Australian beef, entrecote, steak en rib eye.

Catering: Een goed gevulde mand mee aan boord van je eigen boot met daarin verfrissende drankjes, wijnen, borrelhapjes of luxe belegde broodjes. De Haven van Huizen verzorgt dit graag voor je.

Actieve arrangementen: In samenwerking met diverse lokale bedrijven zoals Coronel Kartracing, Vuurspetters, Boerderij Huizen en Happen en Trappen heeft De Haven van Huizen actieve arrangementen samengesteld. Kijk op de website van De Haven van Huizen voor meer informatie.

Praktische informatie

Winkel
Acceptant VVV Cadeaubon Ja
Acceptant Nationale Dinercheque Ja
Vervoer
Autovrij terrein Nee
Eigen parkeerterrein Ja
Parkeergarage Nee
Betaald parkeren Nee
Parkeren bij accommodatie Ja
TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Synergy
Synergy Relatiecode 721181
Cultuur
Reserveren reserveren aangeraden
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden Contant,Creditcard,PIN,VVV Cadeaubon,VVV Dinercheque

Dag Van Tot
Zondag 10:00 00:00
Maandag 10:00 00:00
Dinsdag 10:00 00:00
Woensdag 10:00 00:00
Donderdag 10:00 00:00
Vrijdag 10:00 00:00
Zaterdag 10:00 00:00