Rederij Stichtse Vecht

Vaar met Rederij Stichtse Vecht over de rivier de Vecht en geniet van al het moois om je heen. Buitenplaatsen, theekoepeltjes en de schitterende natuur, de Vecht is onvergetelijk! Rederij Stichtse Vecht heeft verschillende vaarmogelijkheden zowel voor particulieren als voor groepen. Combineer een rondvaart over de Vecht (met of zonder catering) bijvoorbeeld met een bezoek aan het Vechtstreek Museum of Kaasboerderij de Willigen. Het is zelfs mogelijk om aan boord te trouwen!

Schepen
De schepen van Stichtse Vecht zijn uitermate geschikt voor mindervaliden. Zowel het schip River Cloud (ca. 80 pax) als het schip Silver Cloud (ca. 120 pax) zijn rolstoelvriendelijk. M.s. De Tijd biedt als exclusief VIP voor 66 personen prachtige mogelijkheden voor een bijzonder uitje.
Opstapplaats 
Oostwaard 34, 3602 AA Maarssen. Parkeergelegenheid aanwezig. Openbaar Vervoer: U-OV bus 5 vanaf station Maarssen of station Utrecht CS
Dagtochten
Er zijn verschillende dagtochten te boeken, zoals bijvoorbeeld de dagtocht met brunch en bezoekje aan Kaasboerderij de Willigen, een dagtocht naar Weesp en een dagtocht Vecht & Loosdrechtse Plassen.

Praktische informatie

Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Aangepast voor gehandicapten Ja
rolstoeltoegankelijk toilet Ja