Rederij de Kampioen

Rederij De Kampioen verzorgt het hele jaar door onvergetelijke rondvaarten op de Vecht, individueel of een groepsarrangement. Dat doen zij met de prachtige, karaktervolle en origineel gerestaureerde salonboten uit het begin van de vorige eeuw: de Kampioen, Swaenenvecht, Zuylenburgh, sloep Mevrouw Van Santen en sleper Lara. Alle boten hebben een vast dak en de doorzichtige zeilen kunnen bij mooi weer rondom open.

Rondvaart
In het hoogseizoen is er een dagelijkse opstapvaart, van juni t/m september, waar je alleen, met z’n tweeën of in een klein gezelschap aan kunt deelnemen. Deze opstapvaart is ook in het naseizoen, van november t/m maart, iedere zaterdagmiddag. Check voor beschikbaarheid de agenda voor de gewenste datum en reserveer jouw rondvaart voor 1,5 uur varen vanaf €19,50 p.p., via www.rederijdekampioen.nl 

Opstaplocatie
In het hoogseizoen is Nieuwersluis, ter hoogte van Zandpad 3, de thuishaven van Rederij De Kampioen en tevens de opstapplaats. In het naseizoen is dit Breukelen, bij Straatweg 30.

Arrangementen
Een verjaardag, vrijgezellenfeest, bruiloft, teamuitje of jubileum te vieren? Kies voor een geheel verzorgd arrangement met heerlijke huisgemaakte hapjes tijdens onze high tea-, lunch-, buffet- of borrelvaartocht. Wil je liever gewoon lekker gaan varen zonder catering, dan is er het budget-arrangement. je mag hierbij zelf  eigen eten en drinken meenemen, zie ook www.rederijdekampioen.nl/arrangementen.

Romantisch
Wil je romantisch varen samen met je geliefde? Boek de boot en vaar samen over de Vecht. Of wat dacht je van arrangement “Liefde aan de Vecht”, een volledig verzorgde boottocht met diner en/of overnachting in het sfeervolle Logement aan de Vecht in Breukelen of Logement Swaenenvecht in Oud Zuilen. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Kijk voor meer informatie op www.rederijdekampioen.nl of stuur je wensen naar info@rederijdekampioen.nl.

Praktische informatie

Huisdieren
Huisdieren Huisdieren alleen na overleg
Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Aangepast voor gehandicapten Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja