Rederij aan de Vecht

Rederij aan de Vecht verzorgt dagelijks rondvaarten over de Vecht, van 1 april tot 1 november. Gedurende het gehele jaar kun je terecht voor een exclusieve vaartocht geheel naar eigen wens ingevuld.

Het startpunt van de dagelijkse rondvaart is Loenen aan de Vecht, midden in het hart van de Vechtstreek. Je vaart langs de mooiste buitenplaatsen en herenhuizen via Nieuwersluis en Breukelen en komt o.a. langs Kasteel Nyenrode. Aan boord zijn diverse warme en koude dranken te verkrijgen en ook bestaat de mogelijkheid om vooraf catering bij te bestellen voor onderweg. Op loopafstand van de opstapplaats is voldoende parkeergelegenheid.

Rederij aan de Vecht verzorgt niet alleen dagelijks rondvaarten, je kunt hier ook terecht voor het huren van schepen tot 40 personen, fietsverhuur, combinatie tochten voor fietsers en wandelaars eventueel met lunch of diner, rondleidingen bij diverse molens en buitenhuizen of een sportieve activiteit. Heb je een bijzondere wens? Rederij aan de Vecht kan bijna alles mogelijk maken! 
 
Loenen aan de Vecht heeft voldoende te bieden om een hele dag door te brengen. Rederij aan de Vecht werkt nauw samen met de lokale horeca in Loenen, o.a. Eetcafé Oud Zuid (officieel VVV informatiepunt) en bar bistro Paolo's (voor de lekkerste pizza's en pasta's) maar ook met Logement Loenen voor een 5 sterren overnachting.
Rederij aan de Vecht helpt je graag een mooie invulling aan je dagje uit te geven.

Kijk op de website voor actuele vertrektijden, opstapplaats, tickets en nog veel meer nuttige informatie.