Recreatiecentrum Mijnden

In het Groene Hart van Nederland, midden in het prachtige Loosdrechtse Plassengebied ligt Recreatiecentrum Mijnden. De unieke omgeving biedt vele mogelijkheden voor de watersporter, maar ook voor de liefhebber van bos, hei of de romantische Vecht met haar beroemde buitenplaatsen en kastelen.

Met Amsterdam en Utrecht, het heide- en bosgebied van het Gooi op fietsafstand, vormt het Loosdrechtse Plassengebied een schitterende locatie voor een kortere of langere vakantie.
Recreatiecentrum Mijnden biedt verschillende faciliteiten, zoals een snackbar, supermarkt, wasserette, fietsverhuur, kanoverhuur, natuurbad met  ligweide, voetbalveld, speeltuin en een recreatieprogramma voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De jachthaven van recreatiecentrum mijnden beschikt over een winterberging, een 20- tons botenlift en een trailerhelling. Sinds 1 januari 2019 is het camping-gedeelte van Recreatiecentrum Mijnden opgeheven. 

Fietverhuur

Assortiment: dames- en herenfietsen en een klein aantal kinderfietsen. Borg verplicht. Reserveren tijdens het hoogseizoen is aan te raden. Fietsroutefolders aanwezig.

Praktische informatie

Voorzieningen gehandicapten
ITS geclassificeerd Nee
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Aangepast voor gehandicapten Nee
Voorzieningen voor blinden en slechtzienden Nee
rolstoeltoegankelijk toilet Ja
Rook en Dier-vrij (ivm Cara) nee
rolstoel (op aanvraag) beschikbaar Nee
gehandicaptenparkeerplaats Nee