'PS Mozart' door Het Naardens Kamerorkest bij de MCO Hilversum

Het Naardens Kamerorkest is een ambitieus orkest en speelt elk jaar verrassende programmas al dan niet in samenwerking met andere gezelschappen binnen Nederland of over de grenzen heen. Het NAKO treedt regelmatig op in het Muziekcentrum van de Omroep, in De Duif te Amsterdam en in diverse concertlocaties in het Gooi.

Het orkest kies ervoor om bijzondere projecten op de planken te zetten, zoals de voorstelling Russische Sprookjes met de balletdansers van de Russian School of the Arts. Ook wordt het NAKO regelmatig gevraagd voor het begeleiden van koren. Elk jaar speelt het orkest met een bijzondere solist, zoals Jeroen den Herder (cello), Mengjie Han (piano), Carla Leurs (viool), Pieter van Loenen (viool), Carina Vinke (zang). Maar ook treden eigen leden op in soloconcerten.

Naardens Kamerorkest o.l.v. Jeppe Moulijn
Anne Brackman, piano