PROMS Night Stichtse Vecht

De PROMS maakt dit jaar een internationale trip “Down Memory Lane”. Het wordt een avond vol met muziek die teruggaat naar de Gouden Jaren van de goede (Pop) muziek. Herkenbaar en voor ieder wat wils!

Naast Orkest SDG komt de vocale inbreng van de bekende zusjes Suzanne en Monique Klemann beter bekend als Loïs Lane, de zangeres Iris Verhoek bekend van The Voice, het Popkoor uit de regio Encore en de geweldige band Everybody Charles. Deze band zal ook de After Party muzikaal opluisteren met hun geweldige covers.

Een kleine greep uit ons geweldige programma. Muziek van Queen, Abba, Amy Winehouse, Coldplay, Aretha Franklin, Elvis Presley, Whitney Houston, Celine Dion en Caro Emerald. Maar ook muziek uit de musicalwereld (Hair) en echte Proms klassiekers zoals ‘O Fortuna’ zullen niet ontbreken. Orkest SDG Tienhoven o.l.v Hans Boom m.m.v. Loïs Lane, Iris Verhoek, Popkoor Encore en de band ‘Everybody Charles’ .

Van Tot Toelichting
Volwassenen € 15.00