Pampus ligt niet langer 'Voor Pampus', maar is open!

Vanaf 1 juni is Pampus in het weekend weer open! Reserveer voor je naar het eiland komt je veertickets! Kom genieten van dit eiland, het ligt er zo prachtig bij. Het hemelsblauw van de lucht, het sappig groen van de begroeiing en het azuurblauwe water. Net Zuid-Frankrijk, maar dan met Hollandse historie en lekker dichtbij. Vakantiegevoel binnen handbereik!

Vanaf 1 juni is Pampus in de weekenden weer open en vaart de veerboot vanuit Muiden weer uit. Wie met de veerboot naar Pampus wil komen, koopt van te voren een e-ticket met tijdslot. Ook als je in het bezit bent van een Museumkaart, een andere kortingskaart of een geldig entreebewijs, is het nodig een tijdslot te reserveren.

Voor de heen- en terugvaart kun je kiezen uit vier timeslots:
10u30 Muiden-Pampus - 14u00 Pampus-Muiden (terug aan wal om 14u30)
11u30 Muiden-Pampus - 15u00 Pampus-Muiden (terug aan wal om 15u30)
12u30 Muiden-Pampus - 16u00 Pampus-Muiden (terug aan wal om 16u30)
13u30 Muiden-Pampus - 17u00 Pampus-Muiden (terug aan wal om 17u30)

Vanaf 1 juli zal - als de versoepeling van de maatregelen goed gaat en het coronavirus onder controle blijft - het forteiland ook weer doordeweeks geopend zijn.
Tickets voor zowel weekend- als doordeweekse dagen (van juli tot en met oktober) zijn al te boeken. Vanzelfsprekend boekt Pampus ze in overleg met je om als de versoepeling tegenvalt en ze toch nog wat langer doordeweeks gesloten moeten blijven.

Op doordeweekse dagen blijft het fort in juni nog gesloten, maar voor passanten met eigen boot, kano en sup zal van dinsdag tot en met vrijdag (en op Tweede Pinksterdag vanaf 12 uur) de horeca op het eiland wél geopend zijn.
Kijk voor actuele openingstijden altijd vooraf op de website van Pampus!