Open Podium Bibliotheek Huizen AFGELAST T/M 1 JUNI

AFGELAST T/M 1 JUNI Sinds zaterdag 25 januari hebben schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving, elke laatste zaterdagochtend van de maand, een podium tot hun beschikking van 10.30 tot 12.00 uur.

Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium. Het idee is dat naast voordragen uit eigen werk, het luisteren naar de woordkunsten van anderen ook inspirerend kan zijn. Vanzelfsprekend is iedereen uit Huizen, Laren en Blaricum welkom, ook om te komen luisteren naar de presentaties van de schrijvers en dichters.

Het schrijversgilde verzorgt de verschillende presentatoren en samen met de bibliotheek coördineren zij de programmering. Schrijversgilde en bibliotheek hopen met het Open Podium een netwerk voor schrijvers en dichters in het Gooi te realiseren. Heb je werk geschreven dat je graag aan een geïnteresseerd publiek wilt voordragen? Meld je dan aan voor Open Podium bij Dasja Koot, dkoot@bibliotheekhlb.nl of bij mede initiatiefneemster Janine van der Hulst van het Schrijversgilde, janinevanderhulst@gmail.com.

Open Podium is iedere laatste zaterdag van de maand, inloop vanaf 10.30 uur in de Huiskamer van bibliotheekvestiging Huizen op de 2e etage. Vrije inloop.

Praktische informatie

Vanaf Zaterdag 25 januari 2020 tot en met Zaterdag 19 december 2020

Dag Van Tot
Zaterdag 10:30 12:00