Op-het-plein: RONALD SNIJDERS 'Een avond met mij'

Zondag 16 augustus, aanvang 14.30 uur, speelt Ronald Snijders de try-out van 'Een avond met mij'. Hij staat dit seizoen tien jaar in het theater en dat viert hij met zijn nieuwste show. In Een avond met mij gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders.

Snijders maakte eerder Verkeerde Benen, One Man Show, Welke Show en Groot Succes 2. ‘Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes’, oordeelde de Volkskrant. ‘Krankzinnig grappig, ik heb me kapot gelachen’, schreef Theaterparadijs. ‘Grote Ronald is briljant’, kopte de Theaterkrant.

Ronald Snijders schreef onder andere De Alfabetweter en De Schrikkelkalender en maakt samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogramma De Staat van Verwarring.

Reserveren (verplicht): theaterkk@gmail.com
N.B.: u krijgt een corona-vragenlijst toegestuurd en verdere informatie.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 15.00

Zondag 16 augustus 2020 Vanaf 14:30 tot en met 16:00