NH Toneel speelt ‘Kleedt u zich daar even uit!’

Wie een avondje wil lachen moet zeker naar de nieuwe voorstelling van het Noord Hollands Toneel gaan. De theatergroep start dit seizoen, in Theater in Zuyd in Bussum, met een onvervalste klucht die zich ook nog eens afspeelt in ziekenhuis Tergooi. ‘Kleedt u zich daar even uit!’ is aanstekelijk, pretentieloos, maar vooral meesterlijk amusement.

Het is 5 december en het lijkt zoals ieder jaar weer een gezellige Sinterklaasavond te worden voor neuroloog Boudewijn van Rossum. Na het werk gaat hij lekker met de hele familie thuis voor de openhaard pakjesavond vieren, maar opeens staat er een oude bekende voor zijn neus. Deze heeft een onverwachte suprise voor hem meegenomen naar het Blaricumse Tergooi ziekenhuis. Maar deze bijzondere ‘sinterklaassurprise’ leidt tot krankzinnige situaties met telkens weer nieuwe verrassende wendingen. Dankzij de ontzettend slim geschreven dialogen blijft deze eigentijdse komedie erg grappig en wordt het nergens oubollig.

Met Robert Jan Heyning, Rozemarijn Klifman, Frans Pieterson, Ronald van der Woude, Noah van Bokhorst, Savannah Stolk-Sazias, Mieke Rentier, Paul Smet en Peter van Bokhorst (tevens regie)

Van do 4 okt t/m vr 1 nov Theater in Zuyd, Akkerlaan 21 (achter Lidl), 1403 PS Bussum. Reserveren en meer informatie: www.nhtoneel.nl of 020 6353030 (ma t/m vr 13.00-16.00 uur)

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 18.50

Dag Van Tot Toelichting
Dinsdag 30 oktober 2018 20:15
Woensdag 31 oktober 2018 20:15

Akkerlaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
1403 PS, Bussum