Muiderslotloop

De Muiderslotloop is een prestatieloop over 10 kilometer en is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door de Muiderijsclub. Traditioneel wordt de Muideslotloop de eerste vrijdag(avond) in september gelopen.

De inschrijving is op de binnenplaats van het Muiderslot vanaf 18:15. De start en finish zijn op het terrein, voor de muren van het Muiderslot. Gelegenheid tot omkleden is binnen in de taveerne. Er is echter geen gelegenheid om te douchen na afloop.
Het parcours gaat via het oude stadsdeel van Muiden, langs de Naardertrekvaart naar het buurtschap Hakkelaarsbrug en vanuit daar richting Muiderberg. Via de kerk aan zee in Muiderberg voert het parcours u gedeeltelijk langs de oude Zeedijk en door de schilderachtige Noordoostpolder terug naar de finish voor het Muiderslot.
De loop is 10 km lang.
Er kan gestart worden in 3 categorieën: Dames, Heren en Senioren.
De loop start om 19:15, inschrijven vanaf 18:15 in het Muiderslot, inschrijfgeld € 5.
Wandelaars kunnen tot uiterlijk 18:30 starten.
Na afloop krijgt u, na teruggave van het rugnummer, een herinnering en een drankje.
Nadere informatie: 0294-264545

Vrijdag 6 september 2019 vanaf 18:30