Mindfulness boottocht Naardermeer

Ruimte en stilte om je heen en één worden met de natuur. Tijdens deze vaartocht wordt nauwelijks gesproken, zodat je alle ruimte hebt voor meditatie. Wil je tot rust komen, dan is het Naardermeer daar de uitgesproken plek voor.

Oudste natuurmonument
Het Naardermeer is het oudste natuurmonument in Nederland. De moerasbossen en rietlanden met ondiepe plassen bieden veel dier- en plantensoorten een goede leefomgeving. Hier leven onder andere ringslangen, noordse woelmuizen en reeën. Vanuit de boot heb je de kans om onder andere purperreigers, visdiefjes en ijsvogels te spotten.

Faciliteiten voor minder validen
De boot is geschikt voor mensen met een rolstoel. Er is een rolstoellift aanwezig. Mensen die hiervan gebruik willen maken worden verzocht hun ticket via de Ledenservice te kopen. Dan zorgen zij voor een voldoende ruime plek op de boot. De Ledenservice is bereikbaar via 035 - 655 99 55 (tijdens kantooruren).

Handig om te weten
Neem anti-muggenmiddel mee!
Draag bedekkende kleding en controleer jezelf op teken, na een activiteit in de natuur.
Neem warme kleding en/of regenkleding mee.
Vooraf aanmelden verplicht

Van Tot Toelichting