Mess Klassiek - Kerstkwartet 'Kerst Ratatouille'

Anitra, José, Albert en Itamar zijn werkzaam bij het Groot Omroepkoor en zingen doorgaans samen met hun collega's het grote symfonische werk onder begeleiding van hun eigen Radio Filharmonisch Orkest. Ze zijn daarmee live te beluisteren op Radio 4. Daarnaast heeft elk van hen een ruime ervaring als solist. Met elkaar delen ze een voorliefde voor het zingen van gevarieerde muziek in een kleine bezetting, zoals in een kwartet of octet. De stijlen lopen uiteen van klassiek tot hedendaags; van uitdagend tot ‘easy listening’.

Het Kerstkwartet bestaat uit:
Anitra Jellema - sopraan
José Kamminga - alt
Albert van Ommen - tenor
Itamar Lapid - bas

Deze middag brengen zij als kwartet onder de titel Kerst Ratatouille een gevarieerd kerstrepertoire a capella: serieus én vrolijk, van Christmas Carols tot Close Harmony.

Van Tot Toelichting
€ 18.75 incl pauzedrankje