Mess Klassiek - Bernd Jahn & Mickey Wagner

Op 22 september 2019 om 11 uur spelen docenten van de Gooische Muziekschool, Bernd Jahn (klarinet) en Mickey Wagner (piano) een klassiek concert in deMess Naarden. Mickey en Bernd geven al jaren les in lokalen naast elkaar. Hoewel ze ieder veel optreden is het vandaag de eerste keer dat zij dat samen doen.

Mickey Wagner begin haar conservatoriumopleiding aan de jong talent klas van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Marcel Baudet. Zij voltooide haar conservatorium pianostudie DM klassiek bij Noortje Brons in Amsterdam. Daarna behaalde ze haar Master in de Ethno-Musicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Mickey treedt op als pianist en als zangeres in diverse ensembles. Zij speelt piano in het kwartet Atmos4 waar ze o.a. de Canto Ostinato mee uitvoert, en zingt in het zang-hang duo Pandamic. Daarnaast geeft zij piano en zangles bij de Gooische Muziekschool.
Als kleine jongen hoorde Bernd Jahn het Adagio uit Mozarts klarinetconcert. Dit heeft zijn leven richting gegeven. Opgegroeid in een klein dorpje, gelegen in een van de landschappelijk mooiste streken in zuidwest Duitsland ging Bernd Jahn in de jaren negentig naar Den Haag om aan het Koninklijk Conservatorium bij John Ruocco Jazzklarinet te studeren.Tijdens en na zijn studie speelde hij in BigBands, jazzformaties, de Filderharmonie en bij Van den Ende producties. Hij geeft klarinet- en saxofoonles bij de Gooische Muziekschool in Bussum en muziekschool Vonk in Waddinxveen waar hij ook de ensembles onder zijn hoede heeft.

Van Tot Toelichting
€ 18.75 incl pauzedrankje