Lidl Wolfskamerloop Huizen

Op zondag 25 oktober vindt de Wolfskamerloop plaats. Het parcours loopt door het bos- en recreatiegebied van de Wolfskamer in Huizen en Naarden, is voor het grootste deel vlak en volledig autovrij en leidt de lopers over de verharde- en schelpenpaden door het aangrenzende natuurgebied en langs het Gooimeer.

Top-Tien Lopen
De Wolfskamerloop maakt deel uit van de Top-Tien Lopen Gooi, Vecht- en Eemstreek met veertien loopevenementen, waaronder acht KNAU-wedstrijden. Uitgebreide informatie met o.a. de complete Top-Tien kalender en de uitslagen van Top-Tien wedstrijden zijn te vinden op de Top Tien website www.toptienlopen.nl. De 10 km loop is tevens het clubkampioenschap voor de atletiekvereniging Veteranen Nederland (avVN). De deelnemers aan de 10 km lopen het parcours van de 5 km twee keer met start / finish als keerpunt.

Jeugd
Naast de 10 km loop heeft de Wolfskamerloop ook een jeugdloop over 1,2 en 2,3 km en een 5 km loop. Voor de jeugdlopen wordt een apart parcours uitgezet.

Praktische informatie
Start en finish zijn op de Bestevaer in Huizen nabij de “Oude Haven”. Het parcours is met de auto goed bereikbaar; er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Praktische informatie

Zondag 25 oktober 2020 vanaf 10:00