Lammetjesdag bij Streekmuseum Vredegoed

Er zijn van die dagen om echt naar uit te kijken. 28 maart zou zo’n dag kunnen zijn. Want dan begint voor Streekmuseum Vredegoed te Tienhoven het nieuwe museumseizoen met de vertrouwde Lammetjesdag. Van 10.00-16.00 bent u van harte welkom aan de Heuvellaan 7.

Bezoek aan de stallen van het museum is gratis, toegang tot het museum is 4,00 euro. Elk uur, van 11.00 tot 15.00 uur, is er een rondleiding. Naast de talloze lammetjes zijn er ook dit keer kuikentjes en konijntjes te zien en te aaien. En de supergrote sjoelbak is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!
De trouwe bezoeker weet; Lammetjesdag bij Vredegoed betekent ook…gratis pannekoeken! En, een demonstratie elektrisch spinnen, een indrukwekkende uitstalling van oud gereedschap en een ruime keuze in boerenlandproducten.
Met name leuk en spannend voor de 3- tot 6-jarigen, en hun ouders, de Levende Poppenkast door Toneelvereniging Voetlicht uit Maarssen! Er staan twee voorstellingen gepland, om 13.30 en om 15.00 uur. Toegang € 4,-- per kind + 1 begeleider.
Komt u als het even kan op de fiets met het oog op de beperkte parkeerruimte.
Welkom in het nieuwe seizoen bij museum Vredegoed aan de Heuvellaan 7 te Tienhoven/Oud-Maarsseveen.

Meer weten over het museum? Kijkt u dan eens rond op www.vredegoed.nl.


Praktische informatie

Zaterdag 28 maart 2020 Vanaf 10:00 tot en met 16:00