Kunstroute 's-Graveland

Tijdens het Pinksterweekend op 19, 20 en 21 mei 2018 In het prachtige waterrijke gebied rondom ’s Graveland stellen 18 kunstenaars hun Ateliers open tijdens de Pinksterdagen. Het gevarieerde werk van de diverse kunstenaars is zeker weer een reden om de boeiende Kunstroute langs de Kunstenaars op uw programma te zetten.

In het verleden is de omgeving van ’s Graveland, Ankeveen en Kortenhoef altijd een zeer inspirerende omgeving geweest. De Kortenhoefse School, voortgekomen uit de Haagse School is een begrip binnen de kunstgeschiedenis. Nog steeds wordt deze omgeving voor kunstenaars als een zeer inspirerende omgeving gezien. De combinatie van een prachtige omgeving en de ateliers maakt de route zeer uniek. Schilderijen in diverse technieken, maar er is ook veel keuze in keramiek, beeldhouwwerken , sieraden en fotografie. Er zijn kunstenaars die werken in opdracht, van portret tot landschap en van abstract tot toegepaste keramiek.
U kunt de stijl van de kunstenaars herkennen bij de Overzichtstentoonstelling in de Oude School het Kraaiennest aan de Kortenhoefsedijk 145.
De Kunstroute wordt gekenmerkt door vele bijzondere locaties in Kortenhoef, ‘s Graveland en Ankeveen die u zullen verrassen met een ruime verscheidenheid aan kunst en is te starten vanaf iedere expositielocatie.
Hoe u de route ook aflegt het is altijd weer een belevenis.
Er is een Kunstroutekaart te vinden op onze folder (overal verkrijgbaar) en op www.kunstroutesgraveland.nl
Alle exposanten van de kunstroute zijn te herkennen aan de driekleurige wimpels die buiten hangen.
Alle locaties zijn open op 19, 20 en 21 mei van 11.00 tot 17.00 uur
U wordt welkom geheten door de volgende kunstenaars: Dick 't Hoen, Johanna Kessler, Emma van der Meulen, Clara Bastian, Tony Beijdorff, Gea Lamme, Henk Ravenhorst, P+M Ateliers, Ingrid Jansen, Ria Berg, José Walinga, Bert Bisperink, Yvonne de Boer, Nico van der Wolk, Martien Beenen, Jean Marx, Maarten Vlam en Rob Jacobs.

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 8 juni 2019 11:00 17:00
Zondag 9 juni 2019 11:00 17:00
Maandag 10 juni 2019 11:00 17:00

Kortenhoefsedijk Model.NdtrcItem.HouseNumber
1241 LX, Kortenhoef