Korte Mouwen Concert in de Van Houtenkerk Weesp

Iedere eerste dinsdag van de maand na de markt genieten van onder andere gitaarmuziek van Christiaan de Jong en zijn muzikale vrienden. Een serie van concerten met (inter)nationale artiesten en aanstormend talent. Avontuurlijke solisten en ensembles met aantrekkelijke muziek voor iedereen! Deze 'Korte Mouwen concerten' zijn gratis.

Aan het eind van de markt, na een bezoek aan het prachtige Weesp, of langs een heerlijke wandeling langs de Vecht bijkomen en genieten van bijzondere muziek in deze prachtige kerk.

De Van Houtenkerk in Weesp is vanwege de warme ambiance, moderne faciliteiten en goede akoestiek een prachtige locatie in het hart van Weesp. De kerk, beter bekend als het Chocoladekerkje is geschonken aan Weesp door de gelijknamige gezusters van Houten. Dit monument aan de gracht is  zeer geschikt voor een diner, feestelijke bijeenkomst, huwelijk en concert.
Door de diversiteit van gebruik blijven bijzondere monumenten geopend voor het publiek en kan Stadsherstel dit cultureel erfgoed bewaren.

Dit 'chocoladekerkje' is zeker een bezoek waard.

Gratis toegang

Dinsdag 7 mei 2019 vanaf 12:30