Kom je klimmen bij FunForest?

Goed nieuws voor alle durfals en avonturiers! Funforest heeft haar poorten geopend en is helemaal klaar om jou een spannend klimavontuur tussen de bomen te laten beleven...

Klimbos Fun Forest is sinds 13 mei 2020 weer open voor kinderen en volwassenen.
Het klimpark is aangepast aan de meest recente regels die het RIVM en de sport-sector hebben opgesteld. Zo is het in al hun parken nu mogelijk om te klimmen voor kinderen en volwassenen. Veiligheid voor de bezoekers en het personeel is altijd de hoogste prioriteit. Dit betekent dat er een aantal nieuwe regels gelden. Voor alle nieuwe regels en details een corona-proof klimavontuur, lees je snel verder.
Regels:
* De richtlijnen van het RIVM staan altijd voorop! Voel je je niet lekker? Blijf dan thuis.
* Klimmen kan in Amsterdam en Rotterdam vanaf 110 cm en in Almere en Venlo vanaf 120 cm.
* In Amsterdam en Rotterdam moet voor kinderen onder de 130 cm een volwassene mee klimmen. Kinderen onder    150 cm mogen zelfstandig klimmen, de ouder/verzorger moet zijn/haar telefoonnummer achterlaten bij de              receptie.
* Per groep minderjarigen dient er maximaal één volwassene aanwezig te zijn, die de kinderen helpt met aan-           melden, inschrijven en betalen. Wanneer deze niet mee klimt, vragen wij de volwassene om buiten het terrein te     wachten.
* We vragen alle bezoekers om zowel voor als na het klimmen hun handen te wassen. Wij hebben op alle locaties       de nodige middelen om je handen te reinigen.
* Iedereen is verplicht om eigen werkhandschoenen mee te nemen. Heb je deze niet? Maak je geen zorgen, wij           hebben alle maten op voorraad. Je koopt een paar handschoenen op locatie bij onze receptie (€ 2,00 per paar).
* Wij vragen iedere groep om een eigen afsluitbare tas of rugzak mee te hebben om persoonlijke eigendommen         zoals sieraden en telefoons in te bewaren. Deze nemen wij in als borg wanneer je komt klimmen.
* Betalen op locatie kan uitsluitend met PIN of creditcard.
* Alle aanwezigen horen de aanwijzingen van ons personeel ten alle tijden op te volgen. Bij het niet in acht nemen     van de regels van het RIVM of ons personeel behouden wij het recht om de toegang tot ons klimbos te weigeren       en heb je geen recht op restitutie.

Alle informatie over de veiligheidsmaatregelen vind je op funforest.nl/veiligheid
Omdat er een beperkt aantal personen tegelijk kunnen klimmen, is reserveren tijdelijk verplicht. Dit kan via funforest.nl/boeken

Praktische informatie

Vanaf Woensdag 13 mei 2020 tot en met Woensdag 30 september 2020

Dag Van Tot
Zondag 11:00 18:00
Woensdag 13:00 19:00
Vrijdag 15:00 19:00
Zaterdag 11:00 18:00

* Kijk voor actuele tijden altijd op de website van Funforest