Kerstdinnershow "Scrooge in Porterhouse" in Huizen

Scrooge komt naar Huizen! Na het succes van de Theaterroute Huizen komen de makers van de Theaterroute nu met een nieuw en bijzonder project: de Kerstdinnershow. Op 23 en 24 december 2019 presenteert Eindeloos Theaterwerk de eerste Kerstdinnershow in Porterhouse, te Huizen, met de titel: “Scrooge in Porterhouse”. “Scrooge in Porterhouse”, is genieten van een feestelijk driegangen-diner terwijl u middenin een muzikaal verhaal zit. De voorstelling is gebaseerd op “a Christmas Carol” van Charles Dickens.

Verhaal
Een gierige oude directeur van een accountantskantoor, Scrooge, is van plan om tijdens de kerst gewoon door te werken. Hij haat de kerstdagen en heeft geen enkele zin om speciale aandacht aan dit feest te schenken. Hij gaat niet in op de uitnodiging voor een kerstdiner en zijn personeel krijgt met pijn en moeite een dag vrij. Voor hem geen kerstboom of kaarsen en al helemaal geen kerstliedjes. Intens chagrijnig slaat hij zich door de adventstijd heen. Maar dan gebeurt er iets wonderlijks.

Op kerstnacht wordt Scrooge bezocht door een mysterieus figuur die hem meevoert langs zijn verleden. Vanaf dat moment verandert alles… Het verhaal is in een eigentijds en muzikaal jasje gestoken en wordt gebracht door zangers en acteurs die u zult herkennen uit de Theaterroute.

“Scrooge in Porterhouse”, een humoristische en ontroerende voorstelling, met zang en live muziek en een heerlijk diner in een prachtige omgeving, waardoor u helemaal in de kerstsfeer komt!

Met: o.a. Martijn van Will, Johan Verheij, Nyncke Bergman, Saskia Egberts, Lara Coret, Marie Louise Nelemans, Annelies Fleskens.

Plaatsen voor “Scrooge in Porterhouse” zijn vanaf dinsdag 8 oktober te reserveren via de site: www.eindeloostheaterwerk.nl 

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Maandag 23 december 2019 19:30
Dinsdag 24 december 2019 19:30