Kerstconcert Laren

Op vrijdag 13 december brengen vocalisten van drie koren de concertbezoekers vanaf 19:30 uur met prachtige koormuziek in de kerstsfeer.

De samenwerking tussen Larens Vrouwenkoor Octimbre o.l.v. Ton Philips en de Common Ladies uit Harderwijk o.l.v.Herma v.d. Coterlet staat garant voor een uniek optreden.
Dit jaar wordt het kerstconcert extra feestelijk door medewerking het Jeugdkoor van Zangschool Utrecht o.l.v. Thea Bakker, sopraansoliste Elma v.d. Dool en harpiste Aimée van Delden.
De piano wordt bespeeld door Annemieke Jussen. Er wordt een gezamenlijk kerstprogramma uitgevoerd dat o.a. bestaat uit stukken van Britten, Verdi en Rossini.

Liefhebbers van koor- en kerstmuziek zijn van harte welkom in de sfeervolle Johanneskerk aan de Naarderstraat 5 te Laren NH.
Kaarten à € 12 ,50 zijn telefonisch verkrijgbaar via 06 – 1 222 95 40. (Ton Philips)
Of per email: info@lw-oase.nl Deze worden u na betaling toegezonden.

Vrijdag 13 december 2019 Vanaf 19:30 tot en met 21:00