Kerstconcert in de Grote Kerk van Muiden: Wishful Singing en The Amsterdam Consort

Kerstconcert muziek van Bach, Britten, Palestrina, Rutter en anderen zang Anne-Christine Wemekamp (eerste sopraan), Maria Goetze (tweede sopraan), Marjolein Verburg (mezzosopraan), Indra van de Bilt (eerste alt), Marjolein Stots (tweede alt) | ensemble The Amsterdam Consort

Vijf zangeressen, die méér doen dan alleen maar zingen: dat is Wishful Singing. De klassiek geschoolde zangeressen combineren a cappella zang, een overtuigend verhaal en een theatrale uitvoering op het allerhoogste niveau. Het repertoire is breed en loopt uiteen van werken uit de renaissance en de barok tot volksmuziek en close harmony. Wishful Singing treedt op door heel Europa en is bekend van televisieprogramma’s als Podium Witteman, Maestro en DWDD.

Toegangsprijzen: stoel € 25,00 | bank € 22,10 inclusief een glas wijn, koffie, thee of fris.

Zaterdag 22 december 2018 vanaf 20:00

Kerkstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber