Kerstconcert; A Celtic and Colourful Christmas op het Muiderslot

Op donderdag 19 december brengt Merain u in de sfeervolle Ridderzaal van het Muiderslot in een aangename kerststemming met de mooiste kerstmuziek uit o.a. Ierland, Duitsland, Bulgarije, Venezuela, Libanon en Zweden.

Van rustige mystieke liederen tot Zuid-Amerikaanse vrolijkheid, alles passeert de revue in dit bijzondere en afwisselende concert. De muziek is zoals altijd op verfijnde wijze door Merain zelf gearrangeerd waarbij de prachtige harmonie van de instrumenten (zang, viool en Keltische harp) een magische uitwerking heeft.

Het Duitse dagblad Die Rheinpfalz schreef over dit concert: “Kerstbetovering in vele talen”.

Over Merain

“Het trio met bevlogen professionele musici .. weet volksmuziek uitnemend te vermengen met klassieke invloeden.” Noord-Hollands Dagblad

Merain (2010) is een ensemble dat zich heeft toegelegd op het spelen van volksmuziek op geheel eigen wijze. Daarmee is een genre gecreëerd dat zij zelf omschrijven als “kamerfolk”. Akoestisch gespeelde volksmuziek in eigen smaakvolle arrangementen. Het van origine klassieke trio weet bij haar concerten een ontspannen en intieme sfeer te creëren, waardoor je als luisteraar heerlijk weg kunt dromen en op kunt laden. Merain heeft inmiddels 3 cd’s uitgebracht. Het trio speelt in Nederland, Duitsland en Luxemburg en is regelmatig live te gast bij Radio 4.

Mieke Manschot: zang en percussie
Sandra Wallner: viool
Mirjam Rietberg: Keltische harp

Entree:

Donderdag 19 december 20:00
Volwassene: €18,00, kinderen t/m 15 jaar: €14,50
Meer informatie of kaarten bestellen: klik HIER.

Van Tot Toelichting
Volwassenen € 18.00