Kaasfondue avond in Winter Fortenland

Winter Fortenland bij Fort Uitermeer is op zondag 15 december het decor voor een exclusieve kaasfondue avond voor particulieren die met vrienden of familie tijdens tal van winterse activiteiten een voorproefje kunnen nemen op de kerst. Kom helemaal in de kerststemming tijdens deze exclusieve kaasfondue avond bij Fort Uitermeer in Weesp dat omgetoverd is tot Winter Fortenland.

Fort Evenementen organiseert in samenwerking met Paviljoen Uit & Meer een exclusieve kaasfondue avond voor iedereen die alvast in de kerststemming wil komen. In de over de top kerstsfeer van Winter Fortenland, een winters festival in één van de voormalige munitieopslagen, kan men na ontvangst met warme chocomel of glühwein samen met familie of vrienden allerlei winterse activiteiten uitproberen waaronder curling, een escape skigondel of virtual reality skiën vanuit een echte stoeltjeslift. Na een drankje in de schnappsbar staat er aansluitend een smakelijk kaasfondue arrangement klaar.

Beleef dit Winterse Festival incl. schnappsbar en heerlijk kaasfondue arrangement voor slechts € 25,- p.p. (excl. drankjes).

Fort Evenementen is sinds begin dit jaar neergestreken op Fort Uitermeer waar zij één van de plofhuisjes exploiteren voor evenementen, vergaderingen en kinderfeestjes.
Deze exclusieve kaasfondue avond is alleen op zondag 15 december a.s. te boeken via info@fortevenementen.nl. Op www.fortevenementen.nl/blog/kaasfondue-in-winter-fortenland/ vindt men alle informatie.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 25.00 excl. drankjes

Zondag 15 december 2019 Vanaf 16:30 tot en met 20:00