Intocht Sinterklaas Hilversumse Meent

Intocht van Sint Nicolaas met ontvangst door de burgemeester van de Gemeente Hilversum in de groengordel, per brandweer boot over het water aankomend en daarna onder begeleiding van een pieten band naar Wijkcentrum De Kruisdam, alwaar de kinderen door Sinterklaas worden ontvangen.

Aankomst in de Meent  Programma onder voorbehoud
Wij verwachten op zaterdag 24 november bij jullie aan te komen in de Hilversumse Meent. Mijn plan is om alvast een aantal pieten vooruit te sturen, die kunnen jullie dan alvast zien bij de pietenmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Kruisdam. Gezellig spelletjes spelen, knutselen, koek versieren en nog veel meer leuke activiteiten om samen met de pieten te beleven.

Komen jullie allemaal weer vanaf 16.45 uur (vertrek om 17.00 uur) met een lampion naar de optocht? Dan kunnen jullie samen met de Pietenband vanaf het centrale plein naast de Kruisdam vertrekken en aan de waterkant alvast liedjes zingen.

Ik verheug mij er al weer erg op: de aankomst bij jullie op het water met allemaal lampionnen en andere lichtjes, dan de wandeling met de Pietenband door de Meent en als afsluiting weer een feestelijk onthaal met zang en muziek in de zaal van wijkcentrum de Kruisdam. Ik hoop jullie allemaal weer te zien!

Sint-Nicolaas

Praktische informatie

Zaterdag 24 november 2018 vanaf 14:00

De Meent Model.NdtrcItem.HouseNumber
1218 CB, Hilversum