Il diVino wijnen

De winkel is een eigentijds vormgegeven ruimte in het centrum van Hilversum. De wijnen worden smaakvol gepresenteerd in moderne kasten.

Welkom bij Il diVino Wijnen, een eigentijds vormgegeven wijnwinkel centraal gelegen in Hilversum en 't Gooi, waar de wijnen smaakvol en overzichtelijk worden gepresenteerd, zodat elke wijn de aandacht krijgt die het verdient.

Bijzondere wijnen. Bij Il Divino Wijnen vindt u spannende wijnen met karakter. De wijnen komen vooral uit Europa, omdat daar nog oneindig veel originele druivenrassen te vinden zijn. Daarnaast is er veel aandacht voor biologische wijnen. Belangrijker nog dan bijvoorbeeld het biologische- of biologisch-dynamische labeltje is de overtuiging van de wijnboer hoe deze met de druiven, bodem, wijn en alles wat daarbij hoort omgaat. Respect voor de natuur, duurzaam werken en een (h)eerlijk product voor een eerlijke prijs.

Wijnabonnement

Als u ook graag ieder kwartaal verrast wil worden met een selectie bijzondere wijnen, of op zoek bent naar een origineel kado is ons wijnabonnement een uitstekende keus. Een verrassingspakket van 6 wijnen inclusief complete wijnbeschrijvingen en bijpassend smaakvol recept.

 
BIJZONDERE WIJNEN * RELATIEGESCHENKEN * WIJNPROEVERIJEN * WIJNABONNEMENTEN

 

Praktische informatie

Winkel
Acceptant VVV Cadeaubon Ja

Dag Van Tot
Maandag 13:00 18:00
Dinsdag 11:00 18:00
Woensdag 11:00 18:00
Donderdag 11:00 19:00
Vrijdag 10:00 19:00
Zaterdag 10:00 17:00