Hotel Van der Valk Hilversum - De Witte Bergen

Hotel Van der Valk Hilversum - De Witte Bergen is de ideale uitvalsbasis binnen Gooi & Vecht. Het is goed te bereiken met de auto vanwege de ligging aan de A1 en de A27, maar ook met de fiets omdat het hotel direct grenst aan het prachtige natuurgebied 't Gooi.

Vanuit het hotel maak je de mooiste wandel- of fietstochten en zijn er tal van plekken die je kunt bezoeken, zoals de Lage Vuursche, de schaapskooi in Blaricum, het Muiderslot of dichterbij, de heidegebieden rondom het hotel.

Indien je wil winkelen, dan zijn Hilversum en Amersfoort, maar ook het pittoreske Laren dichtbij. Amsterdam en Utrecht bereik je binnen 30 minuten.

Overnachten in het hotel is zeker aan te raden. De kamers aan de binnentuin hebben een zeer rustige ligging en zijn voorzien van alle gemakken, zoals een regendouche en een riant ligbad.

Je kunt in het hotel terecht voor ontbijt, lunch en diner. Er is een à la carte restaurant en live cooking buffet. Voor bedrijven zijn er maar liefst 35 vergaderzalen beschikbaar. 

Kijk op de website van Hotel Van der Valk Hilversum - De Witte Bergen voor de meest actuele acties en speciaal samengestelde hotelarrangementen.

Praktische informatie

Ligging
Afstand tot openbaar vervoer 0.02
Voorzieningen gehandicapten
ITS geclassificeerd Nee
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Aangepast voor gehandicapten Ja
Voorzieningen voor blinden en slechtzienden Nee
rolstoel (op aanvraag) beschikbaar Nee
gehandicaptenparkeerplaats Ja
rolstoeltoegankelijk toilet Ja
Rook en Dier-vrij (ivm Cara) ja
Fietsverhuur
Oplaadpunt elek. fiets Ja