Hillywood Tour Hilversum

De Hillywood Tour opent deuren die voorheen altijd gesloten bleven. Goed geïnformeerde gidsen nemen je in een treintje mee voor een rondleiding over het Media Park, door studio’s en het rekwisietendepot.

In Hillywood gebeurt altijd wel wat: BN'ers lopen hier zomaar in het wild en duizenden talenten doen hier auditie voor The Voice of Holland. Niet alleen is het Media Park het grootste in zijn soort in Europa, het is ook een plek met een bijzonder rijke historie.

De Walk of Fame, de wereld van de televisie, de enthousiaste gidsen van de Hillywood Tour vertellen je er alles over! Bovendien mag je even rondsnuffelen in het enorme rekwisietendepot waar niets is wat het op televisie lijkt... Neem plaats op de echte Voice of Holland-stoelen, of ben jij de nieuwe Albert Verlinde? Ga maar vast zitten achter de desk van RTL Boulevard, want we gaan bijna live. Neem ook een kijkje op de set van Peptalk, het populaire programma van Jack van Gelder op Ziggo Sports.

Tickets voor de Hillywood Tour zijn alleen op de dag van de tour verkrijgbaar aan de kassa van Beeld en Geluid. De tour duurt ongeveer een uur en is perfect te combineren met een bezoek aan de Beeld en Geluid experience. Met een combiticket krijg je korting op de toegang. Het programma is afhankelijk van het seizoen en activiteit kan derhalve per dag en per tour verschillen.
  
De Hillywood Tour is erg geliefd, dus wees er snel bij!

Praktische informatie

Prijs
toelichting prijs Hillywood Tour (kinderen 4 jaar t/m 12) € 9,50 Hillywood Tour (vanaf 13 jaar) € 14,50 Hillywood Tour + Beeld & Geluid (4 t/m 12 jaar) € 17,50 Hillywood Tour + Beeld & Geluid (vanaf 13 jaar) € 29,50

* De Hillywood Tour rijdt op zaterdag, zondag en in de vakantieperiode op maandag tot en met vrijdag om 12.00 uur, 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur. Groepen op aanvraag