High Tea Theatre met Theatergroep Fusie

Dus u zoekt nog wat leuks op zondagmiddag? En u bent met een groepje? Wij serveren niet alleen een grote pot thee en lekkere hapjes, maar doen er ook nog leuke voorstellingen bij.

Het concept van high tea is al jaren mateloos populair in Nederland. Mensen schuiven aan voor onbeperkt theedrinken met daarbij een ronde hartige hapjes en een ronde heerlijke zoetigheden. Maar hoe leuk wordt het als u daar dan ook nog korte maar krachtige stukjes theater bij krijgt?

Theatergroep Fusie richt voor deze voorstelling de theaterzaal van Santbergen in als vrij grote tearoom vol gezellige tafels. De acteurs zullen u voor, na en tijdens de voorstelling in de watten leggen en spelen tussen de gangen door kleine pareltjes van voorstellingen. De inhoud van de voorstellingen zijn net zo verrassend als de hapjes, maar zullen geschikt zijn voor elk gezelschap.

N.B. Fusie ontvangt graag eventuele bijzonder wensen t.a.v. het eten uiterlijk acht dagen voor de voorstelling op mailadres: info@theatergroepfusie.nl

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 27.50

Zondag 19 april 2020 vanaf 13:30