Grachtenfestival bij de Groene Afslag: Jeff Heijne en Mascha van Nieuwkerk

Mascha van Nieuwkerk en Jeff Heijne spelen op zaterdag 17 augustus om 16:00 uur hun nieuwe programma: 'Between Us'. Een programma waarbij de twee totaal verschillende muzikale achtergronden van deze twee topmusici samenkomen.

Van Nieuwkerk is een klassiek geschoold cellist en Heijne een flamencogitarist. Deze twee werelden komen samen in dit wervelende concert, waarbij eigen werk van Heijne wordt gecombineerd met grote klassieke werken van Bartok en Fauré.

Grachtenfestival
Ieder jaar in augustus vindt tien dagen lang het Grachtenfestival plaats. Hét zomerfestival voor klassieke muziek, jazz en muziek uit andere culturen, waarbij jonge musici van over de hele wereld je verrassen met hun eigen muzikale verhaal. Wie de rising stars wil leren kennen, komt naar het Grachtenfestival! Verleden, heden en toekomst komen samen in eigentijdse combinaties van musici, genres en locaties. Daarbij dient de stad Amsterdam, van oost tot west en van noord tot zuid, als decor. Met meer dan 250 concerten op 90 verschillende locaties.

Zaterdag 17 augustus 2019 vanaf 16:00

Amersfoortsestraatweg Model.NdtrcItem.HouseNumber